سرپرست مدیریت ساماندهی و مهندسی بحران شهرداری مشهد با بیان اینکه سولههای بحران تا پایان سال تجهیز میشوند، اظهار کرد: البته این کار تنها وظیفه شهرداری مشهد نیست و همه دستگاهها باید بهاین کار کمک کنند.
وی تصریح کرد: حدود 92 درصد شهروندان ژاپن از پیر و جوان آموزشهای مربوط بهامداد و نجات و مقابله با زلزله را فرا گرفتهاند، زیرا وجود خطر زلزله را باور کردهاند، اما در ایران تنها 8 درصد مردم این آموزشها را گذراندهاند که رقم بسیار پایینی است.
عزیزی با اشاره بهاینکه مردم ایران، خراسان رضوی و از جمله شهروندان مشهدی احتمال وقوع زلزله و سیل را باور نکردهاند، ادامه داد: این در حالی است که 80 درصد مساحت استان و 65 درصد مساحت مشهد با وجود 4 گسل از خطرپذیری بالایی نسبت بهزلزله برخوردارند و احتمال وقوع زلزله 6 تا 8 ریشتری در این مناطق وجود دارد، بنابراین، گام اول در توسعه آموزش و زیرساختهای مقابله با بحران پذیرش آن است.
سرپرست مدیریت ساماندهی و مهندسی بحران شهرداری مشهد گفت: اگرچه ما از نظر زیرساختها و تجهیزات مقابله و پیشگیری از بحران عقب هستیم، اما از نظر نیروی انسانی پتانسیلهای بالایی برای آموزشهای مربوط بهحوزه امداد و نجات و پیشگیری از بحران داریم.
وی افزود: متاسفانه در کشور ما نگرش جامعهای بهبحران وجود ندارد و بزرگترین معضل نیز در همین زمینه وجود نداشتن وزارتخانه مقابله با بحران بوده، در حالی که ارمنستان با توجه بهجمعیت کم دارای این وزارت است.
عزیزی ادامه داد: درست است که ما زیرساختها و تجهیزات کافی در زمینه مقابله با بحران را نداریم، اما این بدین معنی نیست که بنشینیم و تنها نظارهگر باشیم، بر همین اساس شهرداری مشهد در زمینه آموزشهای امداد، نجات و مقابله با بحران اقدام بهتشکیل گروههای دوام ثامن در مناطق مختلف شهرداری مشهد کرده که از شهروندان میخواهیم در این دورهها شرکت داشته باشند.
سرپرست مدیریت ساماندهی و مهندسی بحران شهرداری مشهد افزود: دورههای آموزشی دوام ثامن بهصورت رایگان و در نزدیکترین محل بهمحل زندگی شهروندان برگزار میشود که شهروندان میتوانند با تماس با تلفن 36203618 اطلاعات لازم را در این خصوص دریافت کنند.
انتهای پیام
نظر شما